• Over Nino Nails

   

  broken image

  Maak kennis met Katrien, het gezicht achter Nino Nails.

   

  Na jaren werken in de gezondheidssector was het tijd voor iets nieuws. Mijn passie destijds was tekenen en schilderen. Ik vond de liefde voor kunst in tal van musea. Kunst en zorgen voor mensen, die combinatie resulteerde in een van de leukste en mooiste job die ik vandaag mijn werk mag noemen.

   

  Oorspronkelijk werd Nino Nails in Ninove geboren, 8 jaar hebben wij daar met plezier vele toffe dames mogen ontvangen. Inmiddels hebben we de stad verlaten en werken we al iets meer dan 2 jaar in het landelijke (Moerbeke) Geraardsbergen.

   

  Als gepassioneerde nagelstyliste ga ik dan ook graag de uitdaging aan als mensen langskomen met foto’s van wat zij graag zien. Regelmatig tover ik dan ook graag creaties uit eigen penseel. Het is fijn als klanten zeggen dat ze niet meer hun handen moeten verstoppen na jaren nagelbijten. Daarom creëren en styleren wij nagels op maat van elke klant.

   

  Mooie verzorgde handen en nagels zijn als het ware de juwelen bij elke outfit, welke gelegenheid dan ook. Je nagels zijn een weergave van wie je bent.

   

  In mijn vrije tijd ben ik een dynamische mama van 4 toffe tieners. Zo af en toe kan je me vinden in de fitness, op een leuk restaurantje of op een feestje. Deze Spring-in-'t-veld verveelt zich nooit en vertoeft het liefst onder mensen. :-)

 • Wil jij ook mooie nagels?

  Neem contact op, dan plannen we samen een afspraak in.